Israel teki ohjusiskun Iranin Damaskoksen suurlähetystöön. Kuolleiden joukossa on diplomaatteja ja vallankumouskaartin veteraanikomentaja. Iskun kohdistaminen suurlähetystön rakennukseen rikkoo kansainvälistä poliittista etikettiä ja luo ikävän ennakkotapauksen, jonka jälkeen muutkin voivat unohtaa diplomatiaan liittyvät säännöt niin halutessaan.

Suurlähetystöt ovat teknisesti ottaen edustamansa maan aluetta, joten hyökkäys suurlähetystöön oli hyökkäys Iranin islamilaista tasavaltaa vastaan. Sionistiregiimi ei ole ennenkään kaihtanut likaista peliä, mutta näyttää olevan nyt valmis menemään vieläkin pidemmälle, yrittäessään eskaloida alueen tulenarkaa tilannetta.

Israel haluaa ”joutua” sotaan Iranin kanssa, sillä tämän ajatellaan olevan keino saada Yhdysvallat mukaan Persianlahdelle suureen mittelöön. Neokonservatiivien suuruuden vuosista ja George W. Bushin hallinnon aloittamasta Irakin sodasta on jo aikaa, mutta ilmeisesti sionistit tukijoineen kuvittelevat myös islamilaisen teokratian kaatuvan tällaisessa sodassa.

Äärijuutalaiset haluaisivat pitää koko alueen kaaoksessa, jotta he voisivat jatkaa ”Suur-Israelin” rakentamista ilman alueen maiden järjestäytynyttä vastarintaa. Arabimaat ovatkin olleet aika hampaattomia Israelin suhteen, mutta palestiinalaisten kansanmurhan jälkeen, myös ne joutuisivat ennen pitkää laajentumishaluisen etnokratian tulilinjalle.

Bidenin hallinto ei ehkä halua avointa sotaa Iranin kanssa, koska Iran ei ole Irak, eikä Yhdysvaltojen armeijalla ole resursseja šiialaisen suurvallan kaatamiseen. Valitettavasti Venäjäkään ei ole riittävästi auttanut Syyriaa saati Irania ohjusiskujen keskellä; olisiko liikaa vaadittu, että Putin kääntyisi sionistiregiimiä vastaan?

Myös Kiinalla on oma strateginen kumppanuutensa Iranin kanssa, joten voisi kuvitella, että myös Peking avustaisi Irania nykytilanteessa. Kiinalla on omaakin kokemusta aiheeseen liittyen, sillä sotilasliitto Nato teki laittoman ohjusiskun Kiinan Jugoslavian suurlähetystöön toukokuussa vuonna 1999; iskussa kuoli neljä ihmistä ja yli kaksikymmentä haavoittui.

Israel on amerikkalaisen imperiumin etäpesäke Länsi-Aasiassa, mutta se on myös länttä hallitsevan, pääosin juutalaisen ”eliitin” tukikohta, jonka Rothschildin suku auttoi perustamaan palestiinalaisilta varastetulle maalle. Uudessa lännen hegemonian jälkeisessä maailmanjärjestyksessä ei pitäisi olla enää sijaa kolonialistisen ajan reliikeille ja sellainen myös etnosentrinen juutalaisvaltio on.

Yhdysvallat on esiintynyt ”sääntöpohjaisen kansainvälisen järjestyksen” johtajana ja maailmanpoliisina, joka on vaatinut muita ”noudattamaan lakia” eli alistumaan mielivaltaisille säännöille, joita Washington on itse toistuvasti rikkonut. Myös sionistiregiimin järkyttäviä rikoksia ja palestiinalaisten joukkotuhontaa on länsimaissa katsottu läpi sormien jo liian monen vuosikymmenen ajan.

Maailma on nyt nähnyt, ettei Israel tottele YK:ta eikä edes Yhdysvaltoja, vaan tekee mitä huvittaa, seurauksia pelkäämättä. Amerikkalaispoliitikot puolustavat äärijuutalaisten ylilyöntejä, joille ei minkään muun hallinnon ollessa kyseessä löytyisi ymmärrystä. Jos Gazan sota on vienyt Israelilta viimein sen valheellisen uhristatuksen, on myös Yhdysvaltojen arvovalta saanut kuolettavan iskun.

Israelilla on kiire saada eskaloitua Gazan kriisistä alueellinen sota, ennen kuin amerikkalainen imperiumi kaatuu, eikä se voi enää suojella sionistista epävaltiota. Iran on uhannut kostaa Damaskoksen lähetystöönsä kohdistuneen iskun, mutta ehkä kannattaisi odottaa hieman ja antaa äärijuutalaisten tuhota itsensä omalla holtittomuudellaan? Toivottavasti vanhan järjestyksen alasajo ei vaadi uutta maailmansotaa.