Piispa Athanasius Schneider

Katolista kirkkoa käytetään pelinappulana tarkoin valmistellussa suunnitelmassa, jolla pyritään muuttamaan radikaalisti Euroopan kansakuntien kristillistä ja kansallista identiteettiä massamaahanmuuton avulla, sanoi piispa Athanasius Schneider italialaisen Il Giorno-lehden haastattelussa viime viikolla.

Kazakstanin Astanan apulaispiispana toimiva monsignor Schneider pudotti varsinaisen pommin sanoessaan haastattelussa, että nykyinen pakolaiskriisi edustaa suunnitelmaa, jota \”kansainväliset voimat\” ovat pitkään valmistelleet. \”Tavoitteidensa saavuttamiseksi he väärinkäyttävät humanismin todellista käsitystä ja jopa kristillistä etiikkaa, hyödyntäen kirkon moraalista auktoriteettia antikristillisiin tarkoituksiin.

Kyseessä olevat voimat \”käyttävät kirkon valtavaa moraalista potentiaalia saavuttaakseen tehokkaammin antikristilliset ja antieurooppalaiset tavoitteensa\”, piispa totesi. Haastattelu julkaistiin samaan aikaan, kun paavi Franciscus on tehnyt joukon aloitteita, joiden tarkoituksena on vaikuttaa ihmisten ajattelutapaan ja keskittyä \”maahanmuuton positiivisiin puoliin negatiivisten vaikutusten sijaan\”.

Kysyttäessä mielipidettä maahanmuuttokriittisestä Matteo Salvinista, joka toimii nyt Italian sisäministerinä, piispa Schneider sanoi olevansa epäpätevä puhumaan Italian poliittisesta tilanteesta, mutta hän oli hyvillään Italian yleisestä suuntauksesta suhteessa Euroopan unioniin, jota hän vertasi vallankäytössään entiseen Neuvostoliittoon.

Piispa Schneider sanoi, että hän on valmis osoittamaan suosiotaan mille tahansa eurooppalaisen maan hallitukselle, joka \”pyrkii korostamaan omaa suvereniteettiaan ja historiallista, kulttuurillista ja kristillistä identiteettiään Euroopan unionin totalitarismin edessä, jonka taustalla vaikuttaa selvästi vapaamuurarien ideologia\”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s