Italialainen nativistipopulisti ja nykyinen sisäministeri Matteo Salvini on ehdottanut kansallismielisten liittoutumista Euroopassa laittoman maahanmuuton torjumiseksi. Salvini on kertonut ajatuksestaan luoda paneurooppalainen nationalistien verkosto, joka yhdistäisi kaikki suverenistiset liikkeet, jotka haluavat puolustaa rajojaan ja lastensa hyvinvointia. Salvini aikookin matkustella eri maissa, jotta saisi luotua vaihtoehdon nykyiselle Euroopalle, joka perustuu talouseliitin hyötyajatteluun ja massamaahanmuuttoon.

Tätä silmällä pitäen Salvini aikoo kääntää ensi vuoden europarlamenttivaalit kansanäänestykseksi, joka koskettaa pankkeja, eliittejä, taloutta, maahanmuuttoa ja työturvallisuutta. Ihmisten on tehtävä valinta \”rajoja vailla olevan Euroopan ja kansalaistensa suojelemiseen tähtäävän Euroopan välillä\”. Aikaa ei ole hukattavissa.

Ideologisesta näkökulmasta Salvinin suunnitelmat edustavat Unkarin Viktor Orbánin eurorealismia: maahanmuuttovastaisen vallankumouksen levittämistä Keski- ja Itä-Euroopan ulkopuolelle ja EU:n läntiseen sydämeen.  Eurorealistien ja nativistien vaikutuksesta Sorosin ja euroliberaalien suunnitelmat mantereelle saattavat romuttua.

Saksassa AfD-puolue pyrkii saamaan maahanmuuttopolitiikkaa tiukemmaksi ja on esittänyt jopa \”linnake-Euroopan\” perustamista. AfD:lle Matteo Salvini, Itävallan liittokansleri Sebastian Kurz ja Unkarin pääministeri Viktor Orbán ovat liittolaisia. Kaikki ovat myös Venäjän ystäviä, mikä saattaa tuottaa harmaita hiuksia niille kansallismielisille, joille Yhdysvaltojen neokonservatiivien ja uusliberaalien hegemonian jatkuminen olisi mieluisampaa kuin nouseva, moninapainen maailmanjärjestys.

Jos mantereenlaajuinen toiminta menestyy, ensi vuoden europarlamenttivaaleissa on olemassa todellinen mahdollisuus, että Italian nativistit pystyvät ohjaamaan EU:n pois liberaalilta liittovaltiolinjalta kohti identitääristä \”kansakuntien Eurooppaa\”, joka on ylpeä jäsentensä ainutlaatuisista kulttuureista. Vastustus tällaiselle linjalle tulee olemaan kovaa, etenkin Macronin ja muiden talouseliitin valtaan nostamien poliittisten sätkynukkejen taholta.

Eurooppa joutuu pian valitsemaan, hylkääkö se monimuotoiset identiteettinsä hyväksyäkseen keinotekoisen ja alkuperäisväestöä maahanmuutolla syrjäyttävän kalergilaisen unionin, jota epädemokraattinen ja alamaisilleen vihamielinen eliitti hallitsee, vai ryhdytäänkö toden teolla viimeiseen vastarintaan ja torpataan EU:n nykykehitys peruuttamattomasti.

Tämä vaatisi nativistien murskavoittoa globalistiliberaaleista ja heidän kätyreistään, mutta joillekin puolueille \”transatlantismi\” ja amerikkalaismielinen liberaalidemokratia tuntuvat olevan tärkeämpiä kuin oman kansan suvereenius. Kenen joukoissa esimerkiksi perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho seisoo, jos Salvinin suunnitelma etenee? Epäilen, että hän on ideologisesti yhä lähempänä Timo Soinia ja Jussi Niinistöä kuin Matteo Salvinia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s