Jos on perehtynyt ylikansallisten instituutioiden, rahavallan ja poliitikkojen suunnitelmiin ”vihreästä siirtymästä”, voi alkaa tuntua, että nämä näennäisesti hyvää tarkoittavat tavoitteet ja tulevaisuudennäkymät ovat kuin jostain pahaenteisestä tieteisfiktiosta repäistyjä.

Kuten venäläinen historioitsija ja yhteiskuntatieteilijä Andrei Fursov asian ilmaisee, ”ultraglobalistien” suunnitelmien mukaan työttömille massoille annetaan perustulo, jotta he eivät ryhtyisi kapinoimaan isäntiään vastaan. Perinteisten virikkeiden sijaan heidät koukutetaan virtuaalitodellisuuden vangeiksi omiin koteihinsa.

Ja jotta varmistettaisiin, ettei heidän hiilijalanjälkensä ehtisi kasvaa kovin suureksi, heidät pumpataan täyteen pakollisia rokotteita, jotka selvästi vähentävät immuniteettia, lyhentävät elinikää ja pakottavat jäljelle jääneet sairaalloiset selviytyjät ostamaan lisää lääkkeitä, lääkeyhtiöiden tulovirtoja kasvattaen.

Virtuaalisten ”sirkushuvien” lisäksi ylikansallinen psykoeliitti tarjoaa alamaisilleen ”leipää” eli ruokaa, mutta tulevaisuudessa tämä ”ravinto” on joko vegaanista, synteettistä tai hyönteisistä, madoista ym. eliölajeista valmistettua. Euroopan unioni on jo hyväksynyt ”uuselintarvikeasetuksen”, joka sisältää myös hyönteisten myynnin elintarvikkeina.

”Nyhtökaura”, ”härkis”, ”mifu” ja ”vihis” ovat jo tulleet tutuiksi tiedostaville kuluttajille. Pian vegaaniruuan vaihtoehdoksi nousevat myös hyönteiset. Vaikka nämä eivät kuulostakaan vielä tässä vaiheessa enemmistöstä houkuttelevilta vaihtoehdoilta, ehkäpä keinotekoisesti aiheutettu ruokapula jouduttaisi eliitin haluamaa muutosta?

Jos huonosti käy, tavallisten kansalaisten ruokailuhetkiin kuuluvat vielä ”lihattomat maanantait, skorpionitiistait ja soijakeskiviikot”, Fursov sarkastelee. Tarvitaan kuitenkin myös virtuaalilasit, joiden avulla ihmiset voivat paeta ankeaa todellisuutta mystisen metaversumin syövereihin.

”Näin tehdessään he istuvat passiivisina kotonaan, vieroitettuina normaaleista sosiaalisista kontakteista ja siten myös yhteistyöstä oikeuksiensa puolesta käytävässä taistelussa”, Fursov kommentoi.

Kerättyään omaisuuksia jo kaikilla muilla tavoin, finanssikapitalistit näkivät ”vihreän huijauksen” voittopotentiaalin ja ryhtyivät yhteistyössä edistämään sen mukaista sijoitusmallia ja agendaa. Ilmastopolitiikassa vain taivas on kirjaimellisesti rajana ja tästäkin ”ekologisiksi” heränneet sijoittajat kahmivat itselleen huikeita voittoja.

Tätä kirjoittaessani, Alankomaissa poliisi on ampunut laukauksia elinkeinonsa menetystä vastustavia viljelijöitä kohti. Kuinka ollakaan, suomalainen valtamedia on vielä vaiti tapahtumista. Myrkynvihreä huijaussiirtymä vaatii, että perinteinen maatalous lopetetaan. Sitten vain syötäväksi kelpaamatonta soylent greeniä kaikille kansoille.

Pakkovihreyden taustalla on voitontavoittelun lisäksi synkempi, eugenistinen tavoite vähentää ”tarpeettomien syöjien” määrää maapallolla. Faktantarkastajien mielestä tämä on tietenkin vain hurjaa ”salaliittoteoriaa” tai ainakin ”osittain virheellistä tietoa”, mutta kun lumedemokratian valeasut riisutaan, näemme ehkä jo lähivuosien aikana, kuka on oikeassa ja kuka väärässä.

Tätä kaikkea on jo pitkään markkinoitu massoille ”kestävän kehityksen” ja maapallon ”kantokyvyn” nimissä. Nyt vauhti vain kiihtyy, sillä osa geriatrisista globalisteista haluaa nähdä haaveensa toteutuvan vielä omana elinaikanaan, ellei tiede sitten keksi entisestään pitkittää tämän miljardöörivähemmistön elämää.