Viime vuoden lopulla epäiltiin, että koronaviruksen lievempi ”omikronmuunnos” saattaisi jopa päättää ”pandemian”. Suomessa on kuitenkin jatkettu maskien, testien ja rajoitusten tiellä. Valmiuslain käyttöönottoakin taas harkitaan.

Pääkaupunkiseudun tartuntatautilääkärit esittivät tosin jo, että jatkossa koronaan suhtauduttaisiin kuin mihin tahansa hengitystieinfektioon, eli kansankielisemmin flunssaan. Brittiläinen asiantuntija on puolestaan todennut, ettei koko maapallon väestön rokottaminen lyhyin väliajoin ole järkevää.

Kun koronaan liittyvä tilastovääristely alkaa paljastua eri maissa (esimerkiksi Italiassa), ei ole täysin poissuljettua, että joku vielä toteaisi, ettei SARS-CoV-2 -nimisen koronaviruksen aiheuttamaa pandemiaa eri ”variantteineen” ole edes olemassa, vaan kaikki on perustunut eri flunssavirusten ja epäluotettavien testitulosten hyväksikäyttöön.

Tämä olisi ehkä liian radikaali paljastus suurelle yleisölle, joten koronakertomusta pidetään varmasti yhä yllä tavalla tai toisella. Korkeintaan myönnetään, että nyt on ylireagoitu – kuten sikainfluenssan aikoihin – mutta se ei johtunut yleisvaarallisesta taudista, vaan päättäjistä ja valituista hätätoimista.

Ja vaikka tällainen uusi (ehkä laboratoriosta vuotanut?) koronavirus olisikin olemassa, kaikki viimeisten kahden vuoden aikana toteutetut politisoidut terveystoimenpiteet – kasvomaskit, eristykset, sosiaalisen etäisyyden pitäminen, rokotteet ja ”koronapassi” – ovat olleet ja ovat edelleen, terveyden kannalta merkityksettömiä, elleivät suorastaan haitallisia.

Ylikansallisen rahavallan, niin kutsutun ”eliitin”, historiaan ja maailmankatsomukseen perehtyneet voisivat varmasti kertoa esoteerisempiakin tulkintoja viime vuosien poikkeusolojen ja koronaestetiikan taustoista (eri asia on, uskoisiko ”tolkun ihminen” sellaisia selityksiä). Kaikki ei maailmassa aina mene kuten uutisissa kerrotaan.

Kyseessä on yksinkertaisesti jättimäinen lavastus, jota on valmisteltu vuosia ja johon suuri enemmistö on psykologisen altistuksen vuoksi uskonut (jonkinlaista Tukholman syndroomaa on havaittavissa pahimpien virusfoobikoiden keskuudessa, jotka eivät halua, että arkielämän rajoittaminen päättyisi).

Covid-19 oli vain operaatio, jolla aloitettiin The Great Reset, ”suuri uudelleenkäynnistys”, joka onnistuessaan ”nollaa” kapitalismin, korvaa vanhan järjestelmän ja pakottaa ihmiset hyväksymään uusfeodaalisen maailmanjärjestyksen. Globalistien kaikki keskeiset instituutiot ovat tässä hankkeessa mukana.

Kun tämä pandemianarratiivi lopulta hajoaa, seuraava vaihe on rahoitusjärjestelmän romahtaminen. Tämäkin skenaario on jo vallanpitäjien koeajama, samantyyppisessä simulaatiossa kuin koronakin (”hakkereiden” kyberisku kohdistuu pankkijärjestelmään, mikä pakottaa valtiot reagoimaan uhkaan).

”Pandemian” myötä siirryttiin jo uuteen epävakaaseen normaaliin, jota hallitaan yhä kovemmalla kurilla ja mediaterrorilla. Kyberhyökkäysharjoituksella pohjustettiin siirtymää tulevaan digitaaliseen talousjärjestelmään.

Useat keskuspankit eri puolilla maailmaa ovat itse asiassa jo valmistelleet digitaalisen valuutan käyttöönottoa. Kirjoitin aiheesta joulukuussa, kun kyseinen kyberiskua ennakoiva simulaatio oli järjestetty Israelissa.

Jos tähän tosiaan päädytään (jokin sotilaallinen konflikti voisi ajaa saman asian), ”hakkerit” ovat systeemin puolella olevia, väärän lipun alaisia toimijoita ja tekosyy järjestelmän resetoinnille. Jotain syntipukiksi sopivaa ”roistovaltiotakin” saatetaan syyttää teosta.

Keinotekoisen ”koronakriisin” aikana on aiheutettu ihmisille mittaamatonta vahinkoa kaikkialla maailmassa, mutta joutuvatko todelliset takapirut ja pandemiapelurit vastuuseen teoistaan? Epäilen, että asia painetaan unohduksiin tavalla tai toisella – ehkä huomiomme kiinnitetään uuteen kriisiin vielä kevään aikana?

Edessämme on rikkinäinen järjestelmä, joka on elinkaarensa lopussa ja terrori on aina ollut yksi sen tärkeimmistä hallintakeinoista. Loppujen lopuksi tämäkin virusspektaakkeli on vain kulissi laajalle systeemihäiriölle.

Koronapandemian käynnistäneet taustavoimat ovat kuitenkin voimattomia ilman pelkoamme ja suostumustamme, joten olisiko aika lopettaa pelkääminen ja sanoa ylimielisille hallitsijoillemme painokkaasti ”ei”?