Jännitteet ovat jälleen korkealla sionistien miehittämässä Palestiinassa.

Jerusalemissa on osoitettu mieltä Sheikh Jarrahin alueen palestiinalaisperheiden häätöä vastaan ja väkivaltaisuudet ovat leimahtaneet.

Israelin poliisi ja juutalaisryhmät ovat ottaneet yhteen palestiinalaisten kanssa Itä-Jerusalemissa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Kahakoissa on loukkaantunut yli 700 palestiinalaista.

Gazan kaistalta on vastattu sionistiväkivaltaan sadoilla kotitekoisilla raketeilla; sionistihallinto puolestaan on tehnyt ilmaiskuja palestiinalaisalueille. Iskuissa on kuollut ainakin toistakymmentä palestiinalaista, joukossa yhdeksän lasta.

Tyypilliseen tapaansa Yhdysvallat, EU ja Britannia ovat tuominneet vain palestiinalaisten rakettihyökkäykset. Yhdysvaltojen ulkoministeriön tiedottaja kiirehti sanomaan maansa ”hyväksyvän Israelin laillisen oikeuden puolustaa itseään, kansalaisiaan ja aluettaan”.

Sama väkivallan kierre jatkuu vuosikymmenestä toiseen, mutta mitään konkreettista väliintuloa eivät läntiset demokratiat ole asian suhteen tehneet. Jos eurooppalaiset sortivat juutalaisia toisen maailmansodan aikana, oikeuttaako se sionisteja syrjäyttämään ja tuhoamaan palestiinalaiset Länsi-Aasiassa?

Rotuerottelupolitiikkaa ei hyväksytty Etelä-Afrikassa, mutta Tel Aviv on saanut jatkaa rasismiaan ilman pakotteita ja puuttumista jo vuodesta 1948 saakka. Koko alueen epävakaus johtuu pitkälti sionistien ja angloamerikkalaisten toimista.

Milloin ihmisoikeuksista kiinnostuneet, lännen tiedostavat muusikot tekevät kantaaottavan laulun, ”En esiinny Israelissa”, kuten aikoinaan Sun Cityn ollessa kyseessä? Eivät niin kauan kuin levy-yhtiöt ja maailman mediatalot ovat sionistien käsissä.

Vaikka natsien uhrien jälkeläisistä on sittemmin tullut sortajia, tähän horjuvaan logiikkaan juutalaisten kärsimyksistä länsimaat ovat vedonneet jo seitsemän vuosikymmenen ajan, tukiessaan brutaalia miehityshallintoa. Eikö uhripääoma ole jo käytetty loppuun?

Iranin korkeimman hengellisen johtajan, ajatollah Khamenein mielestä Israel ei ole oikea valtio, vaan ennemminkin kansainvälisten ”sionistikapitalistien” Länsi-Aasiaan pystyttämä terroristileiri, joka toimii alueen valtioita vastaan, ajaen angloamerikkalaisjuutalaisen establismentin taloudellisia ja geopoliittisia intressejä.

Väkivaltaisuudet lähellä al-Aqsan moskeijaa Jerusalemin Temppelivuorella ovat jatkuneet, ja Israel on ampunut paikalle kerääntyneitä uskovia. Ajatollah Khamenei on kuitenkin vakuuttunut, että koko Länsi-Aasian alueen valtatasapaino on muuttumassa ja sionistiregiimin alasajon aika on koittanut.