Globalistieliittiä palveleva paavi kapitalismia uudistamassa

Maailman edetessä kohti ”suurta resetointia” ja ”kapitalismin nollausta”, on myös skandaalista toiseen ryvettynyt Vatikaanivaltio paavi Franciscuksen johdolla mukana globalistieliitin imagonkohotuksessa.

Vatikaanin nimissä toimiva uusi yhteisö nimeltä The Council for Inclusive Capitalism, ”inklusiivisen kapitalismin neuvosto”, lupaa tehdä kapitalismista ”kestävämpää ja sosiaalisesti reilumpaa”.

Vaikka voisi ajatella, että kyseessä on vain kapitalistien julkisuustemppu sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta paasaavan paavin kera, hyvesignaloinnin taustalla ovat länttä hallitsevan eliitin historialliset kytkökset sekä pitkän tähtäimen suunnitelma.

Neuvostoa johtaa joukko kansainvälisten suuryritysten ja instituutioiden johtohahmoja; sen on perustanut Rothschildin sukuun kuuluva Lynn Forester de Rothschild. Hän on vuosien varrella tukenut avokätisesti Bill Clintonin, John McCainin ja viimeksi Hillary Clintonin presidentinvaalikampanjaa.

Huvittava yksityiskohta tässä ”eettisen kapitalismin” projektissa on se, että konservatiiviseksi mielletyn katolisen kirkon alle yhdistyvät nyt suuryritykset ja säätiöt, jotka ajavat samaan aikaan äärimmäistä liberalismia, tukevat polarisoivaa identiteettipolitiikkaa sekä korruptoituneita, sotakiihkoisia poliitikkoja.

Neuvoston johtoryhmässä ovat mukana edustajat Rockefellerin ja Fordin säätiöistä, Mastercard ja Visa-luottoyhtiöiden toimitusjohtajat, konsulttiyhtiö Ernst & Youngin ja lääkeyhtiö Johnson & Johnsonin toimitusjohtajat, sekä Yhdysvaltojen suurimpiin kuuluvan Bank of American johtajat.

Inklusiivisen kapitalismin neuvostossa on mukana yhtiöitä, joiden markkina-arvo on yli 2,1 biljoonaa dollaria. Tämä suurpääoman etujärjestö vaatii paavi apurinaan ”uuden talousjärjestelmän” luomista, joka pystyisi ”käsittelemään perustavanlaatuisia haasteita, joita ihmiskuntamme ja planeettamme kohtaa”.

Neuvoston johtoryhmän on määrä tavata vuosittain paavi Franciscuksen johdolla ja Vatikaanin ”moraalisen ohjeistuksen” alaisena. Yhteisön jäsenet ovat tehneet omia yrityksiään ja tahojaan koskevia lupauksia. ”Meidän täytyy uudistaa pääomamarkkinoita”, kertoo Lynn Forester de Rothschild Financial Timesille.

Vaikka kansalaisia kehotetaan yhä pitämään kasvoillaan maskeja koronavirukseen vedoten, länttä hallitsevan eliitin naamiot ovat alkaneet putoilla. Suunnitelmat etenevät, mutta tuovatko ne helpotusta tavallisille kansalaisille, vaiko vain yhden prosentin raharikkaille, jotka pyrkivät keskittämään valtaansa entisestään?