Jos kykenee kyseenalaistamaan valta(vale)median propagandistisen uutisvirran, löytyy vaihtoehtoisista lähteistä lukuisia todisteita siitä, että enemmän kuin mikään muu tekijä, eri maiden hallituksiin vaikuttaa globaalisti toimiva oligarkkien verkosto.

Miljardöörit ohjaavat politiikkaa sekä talous-, elinkeino- ja yhteiskuntaelämää kansainvälisten pankkien, suuryritysten, etujärjestöjen, ajatushautomoiden, valtamediakoneiston, sekä muiden instituutioiden kautta.

Järjestelmä on ollut korruptoitunut jo niin kauan, että ainoa tie henkilökohtaiseen vaurauteen ja rajalliseen valtaan onnistuu vain, kun mukisematta palvelee tätä läpimätää järjestelmää ja suostuu ajamaan sen vaikutusvaltaisten edustajien asioita.

Tämän pitäisi olla ilmeistä kenelle tahansa, joka on tarkemmin seurannut politiikkaa viime vuosikymmenien aikana. Ideologisesti puolueelliset tahot joko kieltävät tosiasiat, tai toteavat vain kyynisesti, ”mitä sitten” ja ”näin tämä systeemi toimii”.

Ei ole liioiteltua väittää, että esimerkiksi Suomessa kaikki eduskuntapuolueet ajavat hyvin pitkälti samoja intressejä, hieman eri painotuksin ja retorisin tehokeinoin. Kun kansan huomio käännetään muualle, esimerkiksi väittelyihin triviaaleista aiheista, tai kuten nyt, maailmanlaajuiseen pandemiaan, samaan aikaan eliitin projektit etenevät ja rikkaat rikastuvat entisestään.

Vaikka länsimaat, Yhdysvallat etunenässä, ovat hyvää vauhtia matkalla kohti vararikkoa, kansainvälinen yhteisö ei ole saattanut keinottelevia suursijoittajia ja politiikassa vaikuttavia sotarikollisia vastuuseen teoistaan. Tämä johtuu tietysti siitä, että länsimaiset poliitikot ja koko establismentti mediataloineen kaikkineen, ovat samojen ryöväriparonien kuuliaisia käskyläisiä.

Globaali kapitaali-imperiumi ulottuu kaikkialle, joten siinä mielessä on turhaa spekuloida enää siitä, tulevatko kansallisvaltiot takaisin ja onko eurofederalistien unelma liittovaltiosta vain varikkopysähdys kohti maailmanhallitusta. Globaalihallinto on kaiken aikaa toiminnassa, sillä välin kun omaa (mutta viime kädessä talouseliitin) etua ajavat poliitikot jalkautuvat vaalien alla jakamaan keittoa äänestäjilleen.

Kuten poliittinen satiirikko C.J. Hopkins on esittänyt, mitään ”Yhdysvaltoja” tai muitakaan valtioita ei ole enää olemassa: ne on korvannut jo aikaa sitten koko maailman kattava talousjärjestelmä markkina-alueineen, jota ”juurettomat kosmopoliitit”, trotskilaiset globalistit, hallinnoivat. Mitäpä pienistä talouskriiseistä, sodista, vallankaappauksista ja pakolaisvirroista, kun ne kuuluvat ohjelmaan.

Luksuselämää viettävä veroton eliitti ei välitä oikeasti edes julkisesti korostamastaan liberalismista, sillä spektaakkelin yhteiskunnasta panoptiseksi maailmanvankilaksi kehittyvällä planeetallamme tavalliselle kansalaiselle on varattu vain orjan tai vangin rooli. Olisi mukava olla väärässä, mutta optimismi saattaa tässä asiassa olla vain pelkuruutta, tosiasioiden kieltämistä.

Nyt ”suuren resetoinnin”, kapitalismin nollauksen aikana, sama eliitti pyrkii vain ”uudelleen järjestelemään” rakentamaansa systeemiä. Lännen toksisesta liberalismista siirrytään entistä tehokkaampaan teknokraattiseen totalitarismiin. Jos kuvittelit, että esimerkiksi Kiina on uhka ”vapaalle lännelle”, et olisi voinut olla enemmän väärässä. Länsi ”viiden silmän” tiedustelupalveluineen on Aasian maita pahempi.

Välillä täytyy toki yhä käyttää sanamagiaa ja hokea latteuksia ”demokratiasta”, ”vapaudesta”, ”tasa-arvosta” ja ”ihmisoikeuksista”, mutta kuten koronaepidemia on osoittanut, ihmiset saadaan peloteltua mukaan mihin tahansa. Nyt painotetaan yksilöiden ja yhteisöjen ”vastuullisuutta” terveyskriisin varjolla. Toisinajattelijat ja skeptikot leimataan psykopaateiksi, itsekkäiksi ”koronapinnareiksi”.

Historianfilosofi Oswald Spengler ajatteli, että sivilisaatioilla on oma elinkaarensa. Olen itsekin jo pitkään ajatellut, että ”länsimainen sivilisaatio” on tullut tiensä päähän ja sen korvaa pian uusi sivilisaatio, tai kyynisemmin sanottuna simulaatio. Voisi jopa väittää, että tuntemamme ”länsi” ei ole ollut loppujen lopuksi muuta kuin hallitsevan eliitin ylläpitämä Ponzi-huijaus, jota on peitelty kulttuurisidonnaisuuksia manipuloivalla sosiaalisella ohjelmoinnilla.

Siirryttäessä Aldous Huxleyn dystopisen parodian kaltaiseen ”uuteen uljaaseen maailmaan”, täysin automatisoidun avaruusluksuskommunismin pitäisi kai olla jokaisen ulottuvilla? Jos rikkaat saavat tahtonsa taas kerran läpi, saisimmeko edes hieman hengähtää karanteenien ja poikkeusolojen jälkeen? Parasiittiselle eliitille tämäkään ei riitä, vaan ihmiset täytyy totuttaa lumetodellisuuden uuteen vaiheeseen vaikka täsmälääkityksellä. 

Kuten aiemminkin, teollinen vallankumous – jo vuorossaan neljäs – tulee mullistamaan ihmisten elämän. Aikanaan taas uusi systeemitason kriisi käynnistyy jossakin hyperglobaalin maailman syövereissä ja tarvitaan uutta resetointia. Kukapa tietää, ehkä tulevaisuudessa jokin tietoisuuden saavuttanut, huippuvoimakas tekoäly tulee lopulta siihen johtopäätökseen, ettei edes hallitsevaa eliittiä enää tarvita?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s