Kuten jokainen voi havaita, koordinoitu koronaviruksella pelottelukampanja jatkuu yhä (haukotus).

Koronakuolemat ovat lisääntyneet ja tilanne on huonontunut lähes kaikkialla Suomessa, meille kerrotaan. Päivittäisuutiset ovat jälleen koronapainotteisia ja hallituskin kehottaa välttämään ylimääräisiä sosiaalisia kontakteja.

Valmiuslain käyttöönotosta on keskusteltu, mutta vielä ei toisteta kaikkia alkuvuoden toimia. ”Nyt on kuitenkin syytä tehdä ryhtiliike”, sanoo pääministeri Marin, joka kehottaa kansalaisia välttämään ”matkoja, vapaa-ajan toimintaa, juhlia, harrastuksia ja muita vastaavia”. Näistä luopuminen on hänen mielestään kohtuullista ”näin vakavassa tilanteessa”.

Koko Euroopan väitetään epäonnistuneen koronaepidemian toisen aallon torjunnassa. Rajoitustoimiin olisi pitänyt asiantuntijoiden mukaan ryhtyä jo aikaisemmin syksyllä ja niiden olisi pitänyt olla paljon tiukempia. Kuulostaako tämä hullulta? Minusta kuulostaa, enkä edelleenkään peitä kasvojani maskilla.

Suhtaudun koronakriisiin skeptisesti. Tässä on ehtinyt tarkkailla tilanteen kehitystä ja tutkia erilaisia väittämiä; näyttää vahvasti siltä, että globaalin mittakaavan huijaus on meneillään. Samaan aikaan globalistien verkosto ottaa tilanteesta kaiken hyödyn irti. Maailman talousfoorumin johtaja Klaus Schwab lienee tyytyväinen. Löytyykö tahoa, joka paljastaisi, mistä tässä kaikessa on todella kyse?

Suurlama tekee tuloaan, mutta eliitillä itsellään on enemmän rahaa kuin koskaan. Mitäpä siitä, jos koronarajoitusten keskellä joku pienyrittäjä tai yksinäinen vanhus kärsii, suuryritykset ja sijoittajat porskuttavat. Kaikenlaisia järkyttäviä tragedioita varmasti mahtuu kuluneeseen vuoteen, mutta ainakin Jeff Bezosilla menee hyvin.

Masentavinta on ollut huomata, että miltei kaikkien maiden valtionpäämiehet, poliitikot, yritykset, uskonnolliset instituutit, media ja enemmistö kansalaisista, ovat ilman vastarintaa hyväksyneet poikkeusolovaatimukset.

Globaalia taloutta on ajettu alas tahallaan. Jotkut pelkäävät, että käteisellä maksamisenkin voi unohtaa, kunhan digivaluutta ajetaan läpi. Mutta eipä huolta, koronakammoiset: lääkefirmat niin idässä kuin lännessä lupaavat laittaa jakoon uusia arveluttavia rokotteitaan.

”Tolkun ihmiset”, jotka uskovat, että hallitus ajattelee heidän parastaan ja Ylen uutiset kertovat asioista aina totuudenmukaisesti, ovat tietenkin sitä mieltä, että koronavirus voi oikeasti olla hengenvaarallinen ja siksi kasvomaskeja ja kaikenlaisia järeitä rajoituksia tarvitaan. Heidän mielestään on törkeää, että joku voi olla piittaamatta terveydestä.

On myös heitä, joiden mielestä asiassa on ylireagoitu. Kuten tutkija Olli Tammilehto kirjoittaa, on olemassa ihan järkeviä syitä epäillä virallista koronakertomusta. Onko meneillään järjestelmän resetoinnin ohella jokin kiero tottelevaisuuskoe, jolla ihmisiä testataan? En poissulkisi sitäkään. Kuten moni muukin, toivoisin tämän (psykologisen?) operaation jo päättyvän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s