Amerikan presidentinvaalit jatkuvat yhä, mutta näyttää siltä, että establismentin ikämies Joe Biden olisi korvaamassa Trumpin Yhdysvaltojen keulakuvana. Syytöksiä vaalivilpistä on esitetty ja voi olla, että presidentti valitaan oikeusprosessin kautta.

Vitsailin Facebookissa, että mikäli Biden voittaa, ”syvä koronavaltio” tulee määräämään Yhdysvaltoihin neljän vuoden pituisen karanteenin, jotta seniilin Bidenin ei tarvitse matkustaa ulkomaille häpäisemään itseään ja edustamaansa hallitusta.

Mutta leikki sikseen, luultavasti jossakin vaiheessa Bidenin saappaisiin astuu hänen varapresidenttinsä, Kamala Harris, joka jatkaa länttä hallitsevan eliitin tahdon toteuttamista. Harrisin johdolla Yhdysvaltojen ulkopolitiikka käännetään taas verisempään suuntaan. Näin hän yhdistää, jos ei nyt kansaa, niin ainakin republikaanien ja demokraattien sotaisat siivet.

Vaalitulosta odotellessa Yhdysvallat on tuonut mieleen Neuvostoliiton viimeiset päivät. En pitäisi mahdottomana, että Amerikka kokisi lopulta saman kohtalon kuin kylmän sodan aikainen vastustajansa ja romahtaisi.

Eliitille tällä ei liene lopulta niin suurta merkitystä, sillä he ovat jo imeneet maan kuiviin kuin Dracula ikään. Viime vuosina onkin ryhdytty puhumaan muutoksen tarpeesta, kapitalismin ja tuntemamme maailmanjärjestyksen ”nollaamisesta”.

”Suuri resetointi”, ”pimeä talvi” (joka oli myös operaationimi bioterroriharjoitukselle), ”jälleenrakentaminen” ja muut vastaavat fraasit ovat tulleet viime aikoina tutuiksi erilaisista yhteyksistä, poliitikoiden lausunnoista ja talouslehtien kirjoituksista. Eliitin esoteerinen kielipeli jää silti monilta huomaamatta.

Globaalin talouden tulevaisuutta ja edessä häämöttävää ”pimeää talvea” on ruotinut viimeksi mm. ”ulkosuhteiden neuvoston”, Council on Foreign Relations-järjestön verkkosivulla kirjoittava, sopivasti Joe Bidenin neuvonantajatiimiin kuuluva ekonomisti Brad W. Setser.

Koronakriisi jatkuu ja uusia tiukkoja rajoitustoimia on otettu käyttöön esimerkiksi Britanniassa. Koronaviruksen ”uuden mutaation” kerrotaan myös levinneen turkistarhojen minkeistä ihmisiin. Tämä voi vaikuttaa kehitteillä olevan rokotteen tehokkuuteen sitä heikentävästi. Tulevana isänpäivänä suomalaisiakin on kehotettu pitämään etäisyyttä lähimmäisiinsä.

Kuten Rockefeller-republikaani ja arkkiglobalisti Henry Kissinger on todennut, ”koronapandemia muuttaa lopullisesti maailmanjärjestyksen”. Ei liene sattumaa, että liki satavuotias ulkopolitiikan konkari vieraili viime vuonna Kiinan presidentin Xi Jinpingin luona Pekingissä.

Kissinger on kehunut käyneensä Kiinassa ainakin sata kertaa viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana. Siirtymä itään on alkanut ja globalistit ovat tässäkin vahvasti mukana. Toivottavasti kiinalaiset eivät ole unohtaneet oopiumisotien aiheuttajia. Hybridisodankäynnin historia paljastaa, että brittiläinen anglosionistien imperiumi on yrittänyt tuhota sekä Kiinan että Venäjän.

Ovatko Yhdysvaltojen ja Kiinan erimielisyydet sitten niin syviä ja aidosti vihamielisiä kuin valtamedia antaa meidän ymmärtää? Kuten olen aiemminkin epäillyt, korkeimmalla tasolla lienee saavutettu jonkinlainen konsensus maailman taloudellisesta ja poliittisesta suunnasta. En olisi täysin yllättynyt, mikäli nykyinen vastakkainasettelu osoittautuisi pelkäksi teatteriksi.

Olipa Donald Trumpin kohtalo millainen hyvänsä, hän on ”musta joutsen”, joka kaatoi lännen korttitalon. Tästä kaaoksesta syntyy uusi järjestys. Trump on onnistunut paremmin kuin hyvin ja ”sääntöpohjainen kansainvälinen järjestys” jää pian historiaan. Demokratiakin on osoittautunut silmänlumeeksi, jolla huijataan hyväuskoisia luottamaan vallanpitäjiinsä. Avautuvatko ihmisten silmät?