Arkkiglobalisti ja kansantalouksien tuhoaja George Soros on kutsunut koronaviruspandemiaa ”elämänsä kriisiksi”.

Soros tuntuu ajattelevan, että koronakriisi tarjoaa tilaisuuden pistää tuntemamme yhteiskuntajärjestys uusiksi. Hänkin toteaa, ettei entiseen ole paluuta.

”Jo ennen pandemiaa ymmärsin, että olimme vallankumouksellisessa tilanteessa, jossa siitä, mikä olisi mahdotonta tai jopa käsittämätöntä normaaleina aikoina, oli tullut paitsi mahdollista, myös todennäköisesti ehdottoman välttämätöntä”, Soros sanailee kryptisesti tuoreessa haastattelussa.

Viime aikoina Soros on kuluttanut valtavia summia pystyttääkseen verkoston taistelemaan ”nationalismia” ja ”ilmastonmuutosta” vastaan. Jo aiemmin Sorosin rahoilla on luotu epävakautta ja yritetty saada valta vaihtumaan maissa, joissa ei ole vielä tarpeeksi Sorosin kaipaamaa ”avoimuutta”.

Koronaviruspandemian Soros toivoo saattavan päätökseen niin Yhdysvaltojen Donald Trumpin kuin Kiinan Xi Jinpingin poliittiset urat. Pitkällä tähtäimellä Soros näkee koronakriisin ”tuovan valtioita yhteen”, toisin sanoen lisäävän hänen haluamaansa globalisaatiota, vaikka tässä vaiheessa kansallisvaltioiden rooli onkin jälleen korostunut.

Sosiaalisessa mediassa Sorosin on spekuloitu olevan osasyyllinen talouden romahdukseen yhdessä muiden Rothschildin kabaaliin kuuluvien ökyrikkaiden keinottelijoiden kanssa. Nämä terroristeihin verrattavissa olevat plutokraatit kaatavat talouksia ja ostavat sitten haluamansa puoli-ilmaiseksi, tuhoten siinä sivussa miljoonien ihmisten toimeentulon.

Sorosin halu ”lopettaa nationalismi” tarkoittaa todellisuudessa sitä, että ihmisiltä evätään oikeus omaan kulttuuriin ja sen mukaisiin arvoihin. Kansalaisista tehdään juurettomia kuluttajia ja vaihdettavissa olevia osasia globaalikapitaalin koneiston tarpeisiin. Yhteistä narratiivia ”uudesta normaalista” on jo iskostettu kansalaisiin koronakriisin aikana.

Jos rahavalta olisi aidosti huolissaan ”ilmastonmuutoksesta”, he lakkaisivat käyttämästä yksityiskoneitaan ja huvijahtejaan. Jos ympäristö olisi heille tärkeä, he eivät aiheuttaisi kansainvaelluksia Afrikasta ja Lähi-idästä Eurooppaan ja muualle. Mutta tälle psykoeliitille tärkeintä on oman vallan ja sukujen jatkuvuus, ei ympäristöystävällisyys saati tavallisten ihmisten terveys ja elämä.

On arvioitu, että pandemian ja talouskriisin yhdistelmä saattaa olla vanhan eliitin viimeinen epätoivoinen yritys pitää valta käsissään. En ole varma onko näin, mutta toisaalta olemme jo siirtymässä ”lännen jälkeiseen aikaan”; uusi postliberaali järjestys on muotoutumassa. Oligarkeilla lienee paikkansa myös tulevaisuudessa, mutta kuten väitetty kiinalainen kirous kuuluu, elämme mielenkiintoisia aikoja.