Syyskuun 11. päivän traagisia tapahtumia New Yorkin World Trade Centerissä muistellaan taas tänä päivänä.

Näiden terroritekojen jälkeen esimerkiksi Ilta-Sanomat julkaisi WTC-erikoislehden, joka sisälsi dramaattisia kuvia lentokoneiden törmäyksistä New Yorkin pilvenpiirtäjiin.

Valta(vale)media on kaikkialla Lännessä™ pyrkinyt tarinoillaan pönkittämään George W. Bushin hallinnon aikaista virallista, mutta todistusaineistoltaan varsin puutteellista teesiä arabiterroristeista syyskuun 11. päivän tapahtumien pääsyyllisinä.

Uusi kattava tieteellinen tutkimus on valmistumassa vuoden 2019 loppuun mennessä. Loppuraportin luonnos ei tue virallista selitystä, jonka mukaan esimerkiksi New Yorkin pilvenpiirtäjä WTC 7 olisi romahtanut tulipalon takia. Tuskin tämäkään tutkimus pystyy paljastamaan, mitä syyskuun 11. päivänä vuonna 2001 todella tapahtui, mutta lisää epäilyksen siemeniä se ainakin kylvää.

Myös Yhdysvaltojen nykyinen presidentti Donald Trump on toistanut virallisen kannan, jonka mukaan ”radikaalit islamistiterroristit” olivat iskujen takana. Kyseessä on todellakin terroriteko, mutta keitä tekijät todellisuudessa olivat, onkin aivan toinen juttu. Harva amerikkalainen suostuu uskomaan, että iskujen osallisena olisi ollut oma hallitus hämärine kumppaneineen.

WTC-iskuja on analysoitu myös Iranin islamilaisessa tasavallassa. Iranin korkein hengellinen johtaja, ajatollah Khamenei on todennut, että tapaukseen liittyen on löydettävissä ”lukemattomia viitteitä sionistien osallistumisesta”. Iskujen jälkeen lännen valta(vale)media pyrki luomaan propagandistista kuvaa taistelusta ”demokratian” ja ”islamilaisen terrorismin” välillä.

”Katsokaa vain Irakin tilannetta, joka oli heidän huolenaiheensa keskipiste”, ehdottaa ajatollah Khamenei. ”Jos kysyt tavallisilta irakilaisilta, he sanovat, että amerikkalaiset ovat itse terrorismin syy. Kukaan ei usko, että Yhdysvallat toi demokratian Irakiin.”

Syyskuun 11. päivän tapaus teki muslimeista sopivia syntipukkeja ja islamista inhottavan uskonnon monien ihmisten silmissä.  Yhdysvallat sai WTC-iskuista myös tekosyyn hyökkäyksille Irakiin ja Afganistaniin, sekä sotilastukikohtien pystyttämiselle Lähi-idän ja Keski-Aasian maiden öljyalueille. Yhdysvallat, Israel ja lännen globalistieliitti ovat hyötyneet tapahtuneesta niin taloudellisesti kuin myös (geo)poliittisesti.

Bushin hallinnon lanseeraama ”sivilisaatioiden yhteentörmäys” jäi kuitenkin torsoksi, ja uudet geopoliittiset pelaajat, Yhdysvaltojen euraasialaiset haastajat, Venäjä ja Kiina, tulivat mukaan Lähi-idän (tai oikeammin Länsi-Aasian) tapahtumiin, estämään angloamerikkalaisjuutalaisen establismentin uusia ylilyöntejä.