Valta(vale)media meillä ja muissa Amerikan alusmaissa käy jatkuvasti ylikierroksilla, mutta se ei ole mitään uutta. Samaa kiihkeää ydinsanomaa toistetaan eri tavoin arkena ja sunnuntaina.

Venäjä, Kiina, Pohjois-Korea, Iran ja monet muut tahot ovat absoluuttisesti pahoja ja vain Yhdysvaltojen johtama sivistynyt ja liberaali Länsi™ seisoo meidän ja totaalisen pimeyden välillä. Tällainen on pelkistetysti se dualistinen poliittisen teologian oppi hyvästä ja pahasta, jota mieliimme yritetään kaikin keinoin iskostaa vuorokauden ympäri.

Iltapäivälehdissä siteerataan usein Etelä-Korean median propagandakirjoituksia, joissa Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-unia kuvataan diktaattoriksi, joka julmasti tapattaa alaisiaan pienimmästäkin syystä. Vaikka tällainen uutisointi toistuvasti paljastuu valehteluksi, vyörytetään uutta kuraa tilalle, ja teloitetun virkamiehen sijaan kerrotaankin kenraalista, jonka Kim Jong-un on heittänyt piraija-altaaseen Bond-elokuvan inspiroimana!

Samalla infosotalinjalla jatketaan Venäjä-uutisoinnin suhteen. Iltalehti uutisoi jo näyttävästi ohjaaja-käsikirjoittaja Antonin Baudryn keväällä julkaistusta elokuvasta Le Chant du Loup (\”Suden huuto\”), jossa Venäjä valtaa Suomen, tai ainakin Ahvenanmaan. Ei ole epäilystäkään, etteikö elokuva päätyisi vielä esitettäväksi myös Suomessa, sillä eihän pelkkä kirjoitettu propagointi tunnu riittävän, vaikka Kreetta Karvola, Arja Paananen ja muut toimittajat yrittävätkin tehdä parhaansa.

Oikea uutinen, mikä edellä mainittuun Nato-propagandakirjoitukseen on sisällytetty,  kertoo että Suomi on viime vuosina tiivistänyt \”puolustusyhteistyötään\” myös Ranskan kanssa, ja on mukana Ranskan perustamassa \”Euroopan interventioaloitteessa\”(EI2), jonka myötä Suomi jakaa \”tiedustelutietoa\”, suunnittelee Nato-maiden apurina erilaisia sotilaallisia \”skenaarioita\” ja kehittää \”yhteistä doktriinia\”.

Suomesta on myös tullut jatkuvien sotaharjoitusten maa. Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla on liikkunut brittiläisten ammattisotilaiden komppania, joka kuuluu Irakissa ja Afganistanissa vuosikausia sotineeseen Royal Anglian-rykmenttiin. Aseistetut ulkomaalaissotilaat ovat olleet liikkeellä suomalaisten oppipoikiensa kanssa 3. kesäkuuta käynnistyneen Sapeli 19-taisteluharjoituksen vuoksi, ja citysotaleikit jatkuvat aina tähän iltaan klo 18 saakka.

Suomen merivoimien oma sotaharjoitus Silja 2019 päättyi perjantaina, mutta jatkoa seurasi välittömästi, sillä heti perään Yhdysvaltojen johtama Baltops 2019-merisotaharjoitus käynnistyi Itämerellä; mukana kelluu myös suomalainen miinalaiva Hämeenmaa. Venäjän Itämeren laivasto tarkkailee harjoitusta, jossa Nato-joukot suorittavat maihinnousun myös Liettuan Klaipedaan; hulluimpia sotakiihkoilijoita haluttaisi varmasti edetä jo Venäjän Kalingradin tukikohtaan saakka?

Tällaista on tarjolla, mikäli uskaltautuu seuraamaan suomalaista uutistarjontaa. Ai niin, aamu-uutisissa kerrottiin myös Hongkongin \”massaprotesteista\”, joissa vastustetaan lakimuutosta, joka mahdollistaisi vakavista rikoksista epäiltyjen luovuttamisen manner-Kiinaan. Kiinan vastaisia tukimielenosoituksia onkin järjestetty sopivasti Yhdysvalloissa, Englannissa, Saksassa ja Kanadassa. On selvää, että lakiesityksen protestoinnin varjolla Washington vasalleineen yrittää epävakauttaa Kiinaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s