Yhdysvallat ja sen liittolaiset pyrkivät tukahduttamaan erimieliset äänet internetistä, sanoo Lontoon entinen pormestari ja Labour-puolueen poliitikko Ken Livingstone. Toinen engelsmanni, George Orwell, sen jo ennustikin: totuuden kertomisesta tulee vielä vallankumouksellinen teko.

Maailma on viety uuteen kylmään sotaan, jota käydään yhä kiivaammin internetissä, jossa kohteena ovat ihmismielet. Yhteisöpalvelu Facebook on jo sulkenut miljoonien ihmisten tilejä, sen jälkeen kun amerikkalaisrahoitteinen Atlantic Council aloitti yhteistyön Zuckerbergin kanssa. Kaikki, minkä voidaan epäillä olevan jollakin tavalla \”linkittynyt Kremlin kanssa\”, pyritään sensuroimaan ja estämään. Tällaista on \”vapaa tiedonvälitys\” tänä päivänä.

Livingstone on pannut merkille tämän kaksinaismoraalin. Washingtonin ja sen liittolaisten narratiivin kritisoiminen ja kyseenalaistaminen johtaa sensuuriin ja syytöksiin. \”Länsimaiset tiedotusvälineet ovat myös täysin vihamielisiä Venezuelan ja Iranin hallituksia kohtaan\”, sanoo Livingstone suoraan. \”Kuka tahansa, joka kirjoittaa internetiin osoittaakseen asioiden toisen puolen, huolestuttaa lännen vallanpitäjät.\”

Jos joku sivusto on suosittu, mutta kritisoi amerikkalaista politiikkaa, se kokee vaikeuksia. Tilejä suljetaan ilman varoitusta, vaikka kirjoitukset eivät loukkaisi mitään sosiaalisen median yhteisöstandardeja. Tässä ei ole enää kysymys \”läpinäkyvyydestä\”, \”hyvistä tavoista\” tai \”vastuullisesta journalismista\”; kyseessä on poliittisesti motivoitunut, systemaattinen ajojahti. Sosiaalinen media ja koko internet pyritään valjastamaan lännen informaatiosodankäynnin palvelukseen.

\”Tällaiset toimenpiteet, niin jyrkkiä kuin ne ovatkin, ovat lopulta tehottomia vaikuttamaan ihmisten mieliin\”, uskoo Livingstone. \”Ketään ei kiinnosta, kuka rahoittaa tätä tai tuota mediaa, jota he käyttävät, lukevat ja katselevat\”, Livingstone sanoo. \”Ihmiset päättävät itse, mitä mieltä he ovat asioista\”.

Tällaisen sensuroinnin ja kiusanteon takia monet eivät enää luota valtamediaan. Uusi ilmiantokulttuuri leviää sosiaalisessa mediassakin, joten ei mikään ihme, jos ihmisistä alkaa tuntua, että länsimaat ovat omaksuneet totalitarismin hallintakeinot. Meillä myös lännen globalistien kätyrit, \”isänmaalliset\” kokoomuslaiset, twiiteissään syyllistävät ihmisiä \”länsivastaisuudesta\” ja kehottavat muita puolueita siivoamaan \”uussuomettuneet venäjämieliset\” pois.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s