Globalistien valtaan nostama pikkunapoleon Emmanuel Macron on vieraillut Suomessa. Keskiviikkoiltana Sauli \”me kuulumme Länteen\” Niinistö otti hänet vastaan juhlaillallisin ja tänään Macron on ihmetellyt suomalaista menoa pääministeri Sipilän seurassa.

Luonnollisesti suomalainen valtamedia valjastettiin ylistämään tätä Euroopan tiukempaa yhdentymistä ajavaa Rothschild-pankkiiriliikkeen kandidaattia, jonka suosio kotimaassa on aallonpohjassa. Ranskassa sekä konservatiivinen oikeisto että vasemmistopuolueet kritisoivat kovin sanoin presidenttiä.

Suomen vierailun yhteydessä annettiin yhteinen julkilausuma, jossa \”Suomi ja Ranska peräänkuuluttavat lisää toimia Euroopan yhteisen turvallisuuden ja puolustuskyvyn vahvistamiseksi ensi vuosikymmeneen mennessä\”. Julkilausuman mukaan \”tavoitteen tulee perustua vahvaan yhteiseen puolustusteollisuuteen ja yhteisiin rahoitusvälineisiin\”. EU-rahoitusta on lisättävä \”EU-maiden sotilaallisiin valmiuksiin\”. Mihin Suomi itse asiassa lupautuu, jää vielä hämärän peittoon, mutta oletan, että ainakin sotaministeri Niinistö varmasti hykertelee tyytyväisenä.

Aiemmin Macron on jo todennut, että maailma on \”suurten muutosten\” kourissa, ja Euroopasta tulisi tehdä mallimanner \”globalisaation humaanille uudelleenilmentymiselle\”.  Afrikkalaisilla tulokkailla vahvistettuja Euroopan yhdysvaltoja ajava Macron haukkui myös Unkarin Viktor Orbánin ja Italian Matteo Salvinin, koska nämä eivät halua maahanmuuttajien muuttavan Unkaria ja Italiaa tunnistamattomiksi. Toisin kuin Macron, molemmat herrat nauttivat kotimaissaan kansansuosiosta.

Macron on vannonut EU:n ylikansallisuutta ajavan globalistiblokin päihittävän kansallista suvereenisuutta ajavat konservatiiviset \”ekstremistit\” ensi vuoden europarlamenttivaaleissa. Koska Macron on superrikkaiden kapitalistien asialla, on odotettavissa varmasti valtava mediakampanja, joka pyrkii lokaamaan Matteo Salvinin ja muut kansallismieliset. Vuosi 2019 on kohtalon vuosi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s