Putin ja Merkel Berliinissä.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on kehottanut Euroopan unionia osallistumaan taloudellisesti Syyrian jälleenrakentamiseen, jotta miljoonat \”turvapaikanhakijat\” voisivat palata takaisin kotiseuduilleen.

Puhuessaan tiedotusvälineille ennen lauantaista tapaamistaan Saksan liittokansleri Angela Merkelin kanssa, Putin sanoi, että Euroopan ja Venäjän \”pitäisi voimistaa humanitaarista työtä Syyrian konfliktissa\”. \”Tarkoitan kaikkea humanitaarista apua syyrialaisille. Lisäksi on autettava niitä alueita, joille ulkomailla nyt olevat pakolaiset voivat palata.\”

Joidenkin arvioiden mukaan Trump ja Putin sopivat jo Helsingissä yhteistyöstä Syyrian jälleenrakennuksen rahoittamisessa ja pakolaisten paluun mahdollistamisessa. Yhdysvaltojen kansallisen turvallisuuden neuvoston NSC:n tiedottaja taas totesi tapaamisen jälkeen, ettei mitään sopimuksia asiasta tehty.

\”Jordanissa on tällä hetkellä miljoona pakolaista, sama määrä Libanonissa ja kolme miljoonaa Turkissa\”, Putin sanoi. Viitaten \”pakolaisiin\”, jotka matkasivat Eurooppaan sen jälkeen, kun Merkel julisti Saksan rajat avatuksi vuonna 2015, Putin sanoi, että tämä on ollut \”valtava taakka Euroopalle\”.

Politrukit ja toimittajat ovat löytäneet Putinin kommenteista jo \”verhottuja uhkauksia\”. Jostain syystä se onkin yhtäkkiä Venäjä, joka on \”pommittanut Syyrian raunioiksi\” ja ilmeisesti pannut alulle myös pakolaisaallot. Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten roolista Syyrian tuhoamisessa ja Assadin syrjäytys-yrityksissä ei valtamedian julkaisuissa tietenkään mainita. Mutta ovathan Valkoiset kypärätkin terroristiyhteyksistään huolimatta vain \”avustusjärjestö\”!

Viikonloppuna lännen toimittajat kirjoittivat hysteerisenä myös Putinin visiitistä Itävallan ulkoministerin häissä. Analyysit olivat sen mukaisia: \”Putin sai kutsun häihin, koska Itävallassa valtaa pitää äärioikeisto\”. \”Karin Kneissl tanssahtelee iloisena hyvän ystävänsä Putinin kanssa. Missä ja miten lienevät tutustuneet?\” \”Putin tuhoaa Euroopan unionin\”, jne.

Venäjän ja Euroopan yhteistyö on takkuista. Merkelin edustamalle globalistieliitille pakolaisten poistuminen Euroopasta ei tietenkään sovi. Kyse ei ole Syyrian sodasta tai mistään sodasta, sillä suunnitelmat monietnisen euromantereen luomisesta on tehty jo kauan sitten. Euroopasta aiotaan tehdä vaikka väkisin kalergilainen Eurafrikka, ja tätä päämäärää tukevat kaikki vanhat valtapuolueet.

Ainoastaan nativistipopulistit Itävallassa, Italiassa ja muissa maissa vastustavat edes hieman nykyistä \”kehitystä\”. Konkretisoituuko tämä vastarinta todelliseen muutokseen, vai vyöryykö ihmisiä vain lisää Eurooppaan? Meillähän sekä kokoomuslainen liberaali oikeisto että vasemmisto liputtavat globalismin puolesta kansallismielisyyttä vastaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s