Ei ole mikään salaisuus, että Washingtonin sotahaukat ovat suunnitelleet vallanvaihtoa Iraniin jo pitkään. Neokonservatiivi John Bolton, joka on yhä sitä mieltä, että Irakin valloitus oli ”loistava idea”, pääsi sionistiystäviensä tukemana mukaan myös Trumpin hallintoon. Järjestelmän sisäpiiriläisenä hän on puhunut vallanvaihdosta myös Yhdysvalloissa ja Euroopassa asuvien iranilaisten kokoontumisissa. Eräässä tapahtumassa vuonna 2017 puhuessaan hän sanoi:

”Ajatollahien hallinnolle on olemassa kelvollinen oppositio, ja se on kokoontunut tänne tänä iltana. Olen sanonut jo yli vuosikymmenen ajan käydessäni näissä tilaisuuksissa, että Yhdysvaltojen tavoite on syrjäyttää Teheranin mullahit vallasta. Heidän hallintonsa käytös ja tavoitteet eivät tule muuttumaan, joten ainoa vaihtoehto on vaihtaa koko hallinto. Ja siksi, ennen vuotta 2019, me tänne kokoontuneet tulemme juhlimaan Teheranissa!”

Mistään demokraattisesta kansanliikkeestä ei ole kuitenkaan kyse. Iranin yhdysvaltalainen ”oppositio” koostuu itseasiassa Yhdysvalloissa maanpaossa olevista Kansan mujahedin-järjestön (Mojahedin-e Khalq, lyhenne MEK) edustajista, jota on pidetty Irakin, Iranin ja myös EU:n ja Yhdysvaltojen itsensä silmissä terroristijärjestönä. Yhdysvallat muutti kantaansa virallisesti vuonna 2012, mutta ryhmän jäseniä koulutettiin aseelliseen vastarintaan ja muuhun toimintaan jo George W. Bushin presidenttikaudella vuonna 2005. Joidenkin arvioiden mukaan järjestö on perustajiensa, Massoud ja Maryam Rajavin, ympärille rakennettu persoonallisuuskultti, jolla ei ole kannatusta Iranin kansalaisten keskuudessa.

Kansan mujahedien Maryam Rajavi on vieraillut myös Suomessa, esiintyen Iranin naisten oikeuksien puolestapuhujana. Suomalaisista poliitikoista MEK-järjestölle ovat ilmaisseet tukensa mm. kristillisdemokraattien nykyinen puheenjohtaja ja kansanedustaja Sari Essayah. Finlandia-talolla vuonna 2010 järjestettyä propagandatilaisuutta emännöi Finanssialan Keskusliiton toimitusjohtaja, entinen Kokoomuksen europarlamentaarikko Piia-Noora Kauppi, joka kehotti Suomea ”luopumaan rauhanomaisesta politiikasta” Iranin suhteen. Lisää aiheesta voi lukea Rauhanpuolustajien verkkosivuilta, Kerkko Paanasen kirjoituksesta Terroristien pimeä kassa.

Vallanvaihto Iranissa ei tietenkään ole Rajavin järjestön käsissä, vaan operaatio on Yhdysvaltojen ja tämän kumppanien, erityisesti Israelin, Englannin sekä Saudi-Arabian, kontolla. Yhdysvallat luo tai tukee terroristeja Libyassa, Syyriassa ja muuallakin.  Koska amerikkalaiset ovat olleet haluttomia lähettämään sotilaita uusiin sotiin Irakin  jälkeen, onkin siirrytty yhä kasvavassa määrin psykologisiin operaatioihin, lennokki-iskuihin ja erityisesti erilaisten terroristiryhmien ylläpitoon maailman eri kolkissa. Tästä on omat sivuvaikutuksensa paikallistasolla, kuten Turun puukkoiskussakin saatiin huomata.

Seuraavaksi vuorossa on siis Iran, joka on este Yhdysvaltojen, Israelin ja loppupelissä globalistieliitin suunnitelmille muokata Lähi-idästä haluamansa kaltainen ympäristö. Miten Venäjä, Kiina ja muut maat tähän operaatioon suhtautuvat, jää vielä nähtäväksi. Neokonservatiivisia Israelin ystäviä se tuskin hetkauttaa. Sodan jaloista paikalliset voi aina lähettää pakolaisiksi Eurooppaan, ja näin epästabilisoida  ja uudisasuttaa myös tämä maanosa, joka onkin jo pitkälti amerikkalaistettu populaarikulttuurin avulla. Pieni islamilainen väritys ei tätä muuta, monikulttuurinen sulatusuunihan itse Yhdysvallatkin on. Mitä tekee EU? Pysäyttääkö kukaan Iranin vallanvaihtosuunnitelmia? Toivottavasti ajatollah Khameneilla on omat vastasuunnitelmansa.