”Sodan mahdollisuus on tällä kertaa hyvin realistinen. Samoin kuin Georgian konfliktin aikana vuonna 2008 ja Krimin Venäjään yhdistymisen aikana vuonna 2014, nyt se on vielä todennäköisempää. Skripalin tapaus oli täysin tekaistu. Nyt on vahvistettu, että Skripal ja hänen tyttärensä ovat täysin terveitä. Kaikki oli bluffia alusta asti. Assadin ”kemiallinen hyökkäys” on myös huijausta. Mutta molemmissa tapauksissa on järkeä vain, jos Venäjää vastaan valmistaudutaan tosissaan sotaan. Ei ole muuta syytä, koska konkreettisten vaiheiden jälkeen Skripalin täysin valheellinen tapaus voitaisiin painaa unholaan vain kiihdyttämällä konfliktia. Olemme jo ohittaneet punaisen viivan. Se on tie, jolta ei ole paluuta. Jos sotaa ei tule, se merkitsee NATOn ja läntisen hegemonian loppua. Hetki on erittäin vakava. Jos taas sota syttyy, se voi tarkoittaa meidän kaikkien loppua. Hieman suunniteltua aiemmin, mutta kuitenkin.”

”Näyttää siltä että olemme sodassa Israelin kanssa. Tervetuloa kolmanteen maailmansotaan. Kali-Yugan loppu ei ole enää kaukana…Syyrialaisten ja venäläisten lähteiden mukaan, israelilaiset hävittäjäkoneet tekivät  varhain maanantaiaamuna lukuisia ihmishenkiä vaatineen ohjusiskun Syyrian armeijan lentokentälle.”

”Useimmat amerikkalaiset protestanttiset fundamentalistit uskovat, että Armageddon alkaa Pyhältä Maalta, kun Venäjän joukot hyökkäävät Israelia vastaan. Venäjä = Gog ja Magog. Kun juutalaiset ovat miltei hävinneet, urheat uudestisyntyneet amerikkalaiset tulevat kuvaan mukaan ja voittavat pahat venäläiset. Tämän jälkeen seuraa lopunaika ja ylöstempaus. Lukuisat amerikkalaisen oikeiston ja kristillisten sionistien poliittiset eliitit ja kaikentyyppisten salaliittoteoreetikoiden sukupolvet koulutettiin tällaisessa Raamatun lukemisen paradigmassa – alkaen dispensationalisteista (Scaffold Bible). Satoja tuhansia hallitsevan luokan ihmisiä – miljoonia yksinkertaisia uudestisyntyneitä. Kymmenen vuotta sitten tämä olisi tuntunut aivan hullulta, että venäläisjoukkoja Pyhällä maalla? Miten typerä ajatus! Mitä voimme sanoa NYT? Jos kutsut Armageddonia, se tulee. Se tapahtuu.”

― Aleksandr Dugin, kooste Facebook-päivityksistä, 9.4. 2018.