Kokeilen taas pitkän tauon jälkeen bloggaamista. Tarkoituksenani on julkaista suomeksi omia kirjoituksiani, kirja-arvioitani, sekä joitakin käännöstekstejä.

Kirjoituksiani on aiemmin julkaistu verkkolehti Sarastuksessa. Siellä olen kirjoittanut radikaalista traditionalismista, esitellyt Nicolás Gómez Dávilan reaktionäärisiä aforismeja, paavi Benedictus XVI:n eurooppalaista ajattelua, sekä viimeksi venäläisen politologin, Alexandr Duginin, geopoliittis-filosofisia näkemyksiä. Vastedes aion kuitenkin julkaista kirjoituksiani ensisijaisesti tämän oman blogini kautta.

Vaikka minulla ei puoluepoliittista kotia olekaan, kirjoitukseni sivuavat varmasti enimmäkseen politiikkaa. Mainittakoon, että suhtaudun penseästi amerikkajohtoiseen liberalismiin sekä neokonservatismiin, kuten myös EU:n edesajamiin (anti)eurooppalaisiin ”arvoihin”. Myöskään Suomen mahdolliselle Nato-jäsenyydelle minulta ei löydy ymmärrystä.

Toivon, että liberalismin jälkeinen aika tulee koittamaan ja moninapainen maailma korvaa nykyisen näköalattomuuden. Keski-Euroopan Visegrád-maat, Venäjä ym. läntistä liberaalihegemoniaa vastustavat tahot olkoon tässä suunnannäyttäjinä. Tällaisesta perspektiivistä pyrin blogissani kirjoittamaan.